Green is... Easy Care / Fresh Air

Groene kamerplanten mix in mand 17cm

Makkelijk GROEN – dat wil iedereen in huis! Met deze groene kamerplanten mix in mand kunt u zorgeloos van GROEN in huis genieten. Deze set bestaat uit 4 verschillende planten: 1X Vrouwentong, 2verschillende Drakenbomen & 1XWatercacao

Selecteer een pot Zwart kunststof

Deze kamerplanten zijn niet alleen mooi in huis, maar zorgen ook nog eens voor een schonere lucht in de kamer! Ze kunnen schadelijke stoffen uit de lucht filteren, en deze ombouwen tot zuurstof. Alle vier soorten in het set houden van een lichte plek in huis en hebben genoeg aan één keer peer week een klein slokje water. Hierdoor is deze mix uitstekend geschikt voor beginners!

Deze makkelijke groene kamerplanten mix is eenvoudig te verzorging: Zet de planten in de halfschaduw, oftewel ook een lichter plaats, maar liever niet in het directe zonlicht. Geef de planten één keer per week water, op moment dat de potgrond uitgedroogd is. Mocht je het één keer vergeten, dan is het zeker niet erg. Bruine of gele bladeren kunnen verwijderd worden. We raden aan om de planten bij goede groei na twee jaren in een grotere pot te zetten.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.